Velkommen som ny student i master i eiendomsutvikling og -forvaltning & fysisk planlegging! Linjeforeningen Hippodamus arrangerer fadderuke hvert år for nye studenter tatt opp ved våre masterprogrammer. Studietiden er rett rundt hjørnet, og den tentative planen for fadderukene har blitt satt. I tillegg til fadderuke vil det holdes immatrikkuleringsball torsdag 29.08 (påmelding kommer).

Fyll ut dette skjemaet slik dersom du er ny student https://forms.gle/JSY2CF7y9v7wbX8v8 og bli med i vår facebook-gruppe for mer oppdateringer https://www.facebook.com/groups/linjeforeningenhippodamus

Er du sikker på hvordan du kan forberede deg? Ta en titt på vår pakkeliste og vær sikker på at ingenting er glemt til avreise!

De ulike studieprogrammene vil ha noe ulikt faglig opplegg de to ukene. Opplegg og informasjon vil publiseres på de respektive studieprogrammene sin hjemmeside på NTNU, i tillegg til noe info her. 

Informasjon om studiestart Fysisk planlegging: https://www.ntnu.no/studier/mfyspl/studiestart

Informasjon om studiestart Eiendomsutvikling- og forvaltning: https://www.ntnu.no/studier/maeiendom/studiestart

Har du noen spørsmål om fadderukene, studiet, studiestart i Trondheim, eller noe helt annet, kan du komme i kontakt med oss på mail hippodamus.ntnu@gmail.com eller fadderansvarlig Eydna Joensen på Facebook eller mail eydnajj@stud.ntnu.no.

Følg også linjeforeningen sin Instagram: @hippodamuslinjeforening

Vi gleder oss til å sees og bli kjent <3